• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

In de natuurvoedingskeuken nemen pickels een belangrijke plaats in. Ze zijn heel belangrijk voor de darmflora; ze bevorderen de eetlust, stimuleren de aanmaak van spijsverteringssappen en helpen zo het verteringsproces in de darmen.

Pickels worden bij iedere maaltijd in een kleine hoeveelheid geserveerd. Je kunt allerlei groenten pickelen, zoals ui, radijs, bloemkool, broccoli, wortel, rettich en spitskool. In deze workshop leer je ze in te maken met shoyu, ume su en zout. Naast pickelen leer je ook hoe je kunt fermenteren met miso. Leuk om te maken en verrassend lekker!

 

Lees meer over de inhoud van de cursus en maak kennis met Ilonka door het eerste hoofdstuk hieronder alvast gratis te bekijken.

Na aankoop kun je de lessen een half jaar terugkijken en kun je de theorie downloaden voor offline gebruik. Wanneer je de cursus hebt voltooid ontvang je een persoonlijk certificaat.

Over de instructeur

Profielfoto

Ilonka Cirk

Ilonka Cirk is opgeleid aan het Oost West Centrum Rotterdam als Natuurvoedingskok. Zij heeft ervaring in het geven van kooklessen, zowel aan volwassenen als aan kinderen en kookt regelmatig voor groepen. Haar drijfveer is het zoeken naar de verbinding tussen mensen en hun leefomgeving, de natuur en de seizoenen. Ze heeft meegewerkt aan vele groene projecten zoals het opzetten en beheren van natuurspeelplaatsen, buurtmoestuinen en schooltuinen.

Bekijk meer cursussen van Ilonka Cirk →

Cursusoverzicht

Welkom!
Wat ga je doen tijdens deze workshop? Gratis 00:00:00
Maak kennis met.. Gratis 00:00:00
Boodschappenlijstje
Boodschappenlijstje 00:00:00
Theorie
Theorie pickelen 00:05:00
Les 1 | Geperste salade
Geperste salade 00:00:00
Benodigdheden & Werkwijze 00:00:00
Les 2 | Lange pickels
Lange pickels 00:00:00
Benodigdheden & Werkwijze 00:00:00
Les 3 | Fermenteren met miso
Fermenteren met miso 00:00:00
Benodigdheden & Werkwijze 00:00:00
© 2022 Gimsel Academy