• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Misosoep verwarmt de maag, ondersteunt de spijsvertering en heeft een goede werking op de darmflora. Door misosoep te eten verbeter je je darmconditie, wat ervoor zorgt dat je je energieker en emotioneel stabieler voelt.

De recepten voor misosoepen zijn talloos. Praktisch alle groenten zijn geschikt om te gebruiken. Vaak bevatten de misosoepen naast groente ook zeegroenten, zoals kombu, wakame of nori. Je kunt stukjes tofu, granen, peulvruchten en noedels toevoegen voor een rijker gevulde soep.

 

Lees meer over de inhoud van de cursus en maak kennis met Ilonka door het eerste hoofdstuk hieronder alvast gratis te bekijken.

Na aankoop kun je de lessen een half jaar terugkijken en kun je de theorie downloaden voor offline gebruik. Wanneer je de cursus hebt voltooid ontvang je een persoonlijk certificaat.

Over de instructeur

Profielfoto

Ilonka Cirk

Ilonka Cirk is opgeleid aan het Oost West Centrum Rotterdam als Natuurvoedingskok. Zij heeft ervaring in het geven van kooklessen, zowel aan volwassenen als aan kinderen en kookt regelmatig voor groepen. Haar drijfveer is het zoeken naar de verbinding tussen mensen en hun leefomgeving, de natuur en de seizoenen. Ze heeft meegewerkt aan vele groene projecten zoals het opzetten en beheren van natuurspeelplaatsen, buurtmoestuinen en schooltuinen.

Bekijk meer cursussen van Ilonka Cirk →

Cursusoverzicht

Welkom!
Wat ga je doen tijdens deze cursus? Gratis 00:00:00
Maak kennis met.. Gratis 00:00:00
Boodschappenlijstje
Boodschappenlijstje 00:00:00
Theorie
Wat is miso? 00:00:00
Les 1 | Rijke misosoep
Rijke misosoep 00:00:00
Benodigdheden & Werkwijze 00:00:00
Les 2 | Lichte misosoep
Lichte misosoep 00:00:00
Benodigdheden & Werkwijze 00:00:00
© 2022 Gimsel Academy