• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

KENMERKEN
Tijdens deze cursus doe je zachte en eenvoudige oefeningen om de psoas, een diepliggende spier in je onderrug, te ontspannen en te versterken. Zo ontwikkel je meer bewustzijn van je rug en voelt je rug soepeler, relaxter en krachtiger aan. En dat heeft weer als gevolg dat je dichterbij jezelf komt, waardoor je je misschien minder snel geraakt voelt en niet met alle winden meewaait.

 

INHOUD
Werk je met de psoas, dan ga je letterlijk en figuurlijk anders in het leven staan. De oefeningen komen uit de Healing Tao en van psoas-expert Liz Koch. Tijdens de cursus ontvang je aanvullende theorie om bepaalde onderwerpen beter te kunnen plaatsen, maar de nadruk ligt op het zelf ervaren. Dit is geen quick fix, maar wel een boeiend proces van zelfonderzoek.

Belangrijk: als je werkelijk rugproblemen hebt, ga dan naar een arts of fysiotherapeut.

 

Bekijk de video in het eerste hoofdstuk hieronder om alvast kennis te maken met Akki.
Na aankoop kun je de lessen 3 maanden terugkijken.

Wil je liever live meedoen? We geven ook een workshop Psoas: anders in je leven staan op locatie. Kijk op onze website voor de data.

Bekijk ook de andere cursussen van Akki zoals Leven vanuit je centrum of één van haar andere cursussen via gimselacademy.nl.

Over de instructeur

Profielfoto

Akki Colenbrander

Akki is ruim 20 jaar actief op het pad van zelfontplooiing. Akki: “Healing Tao heeft mij geleerd om steeds verfijnder te voelen in mijn lichaam en om met een liefdevolle blik naar mijzelf te kijken. Het is mijn wens dat je leert het accepterend vermogen van je hart aan te spreken en zo jezelf beetje bij beetje te helen, van binnenuit; met kleine stapjes en soms een onvermoed groot gevolg.”

Bekijk meer cursussen van Akki Colenbrander →

Cursusoverzicht

Welkom!
Maak kennis met.. Gratis 00:00:00
De lessen
Les 1 00:00:00
Les 2 00:00:00
Les 3 00:00:00
Les 4 00:00:00
Les 5 00:00:00
Les 6 00:00:00
© 2022 Gimsel Academy