• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

KENMERKEN
Deadlines, altijd bereikbaar, delivery on demand: of je nou een baan hebt of niet, we lijken continu beschikbaar te moeten zijn en er wordt steeds iets van ons gevraagd. Toch is het mogelijk om te leren beter bij jezelf te blijven en telkens terug te keren naar je eigen centrum.

In deze serie leer je oefeningen uit de Healing Tao die je makkelijk thuis of op je (thuis)werkplek kunt doen: ze zijn eenvoudig en hebben een diepe uitwerking. Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

 

INHOUD
Ieder van ons laat het hoofd wel eens gek maken of raakt afgeleid door de smartphone of een vraag van buitenaf. De kunst is, om je dan even te herpakken: terug naar jezelf, aarden en voelen wat ook al weer goed is voor jou. Daar gaan de oefeningen over, de meeste zittend of staand. Aan het eind van de les besteden we liggend aandacht aan de psoas, om diep in het lichaam ons centrum te ontspannen zodat je van daaruit krachtiger kunt leven.

 

Bekijk de video in het eerste hoofdstuk hieronder om alvast kennis te maken met Akki.
Na aankoop kun je de lessen 3 maanden terugkijken.

In mei 2021 starten er ook live lessen. Afhankelijk van de coronamaatregelen is dit op locatie of live via Zoom. Houd onze website in de gaten voor informatie over deze serie.

Geïnteresseerd in een verdiepende cursus? Kijk dan ook eens bij andere cursussen van Akki zoals Psoas: anders in het leven staan of één van haar andere cursussen via gimselacademy.nl.

 

Over de instructeur

Profielfoto

Akki Colenbrander

Akki is ruim 20 jaar actief op het pad van zelfontplooiing. Akki: “Healing Tao heeft mij geleerd om steeds verfijnder te voelen in mijn lichaam en om met een liefdevolle blik naar mijzelf te kijken. Het is mijn wens dat je leert het accepterend vermogen van je hart aan te spreken en zo jezelf beetje bij beetje te helen, van binnenuit; met kleine stapjes en soms een onvermoed groot gevolg.”

Bekijk meer cursussen van Akki Colenbrander →

Cursusoverzicht

Welkom!
Maak kennis met.. Gratis 00:00:00
De lessen
Les 1 Gratis 00:00:00
Les 2 00:00:00
Les 3 00:00:00
Les 4 00:00:00
Les 5 00:00:00
Les 6 00:00:00
© 2022 Gimsel Academy